hr en

Prilagodba pristupačnosti A A

Natječaji

Sukladno nacionalnim pravilima za financiranje projekata iz strukturnih instrumenata Europske unije i zajedničkim nacionalnim pravilima 2014.-2020., tijela nadležna za objavu poziva na dostavu projektnih prijedloga financiranih iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, obvezna su iste objavljivati na središnjoj internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, www.strukturnifondovi.hr i imaju isključivu odgovornost za pravovremenu objavu i točnost svih relevantnih podataka vezanih uz pojedini poziv.
 

Obavijest o promjenama natječajne dokumentacije

Ako želite primati obavijesti o naknadnim izmjenama uvjeta natječaja i/ili natječajne dokumentacije molimo da odaberete opciju RSS izvještaja (Što je RSS?) putem kojih ćemo Vas obavještavati o izmjenama bilo kojeg natječaja ukoliko do njih dođe.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao Upravljačko tijelo dužno je omogućiti obavještavanje potencijalnih prijavitelja o naknadnim izmjenama natječajne dokumentacije i/ili uvjeta natječaja. U slučaju da potencijalni prijavitelja ne želi primati obavijesti putem RSS-a, Upravljačko tijelo ni u kojem obliku nije odgovorno za eventualne propuste ili ne poštivanje naknadno izmijenjenih uvjeta natječaja ili natječajne dokumentacije od strane prijavitelja. Usluga je besplatna.

Za primanje obavijesti o izmjenama SVIH natječaja odaberite poveznicu u nastavku:

 RSS prikaz nedavno promijenjenih natječaja

Ukoliko želite primati obavijesti o izmjenama pojedinačnog natječaja molimo otvorite konkretni natječaj i zatim odaberite opciju RSS obavijesti.

Pregled natječaja
Naziv natječaja Status Područje Prijavitelji Više informacija
Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama OTVOREN
od 10.10.2017.
do 17.01.2018.
energetska učinkovitost mali i srednji poduzetnici, mikro poduzetnici, veliki poduzetnici više

Unaprjeđenje web stranice sufinancirano je sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.